Wil jij het kutje beffen van deze sexy meid?

Hou jij van kutje beffen? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik vind het heerlijk om gelikt te worden. Het liefst zo lang mogelijk. En natuurlijk geeft deze sexy meid daar een top class blowjob voor terug. Als het aan mij ligt dan kan het voorspel niet lang genoeg zijn. Ik moet wel zeggen dat ik gebonden ben en dit buiten mijn man zijn weten doe. Dat betekend dat we voor een eventuele date discreet moeten afspreken. Een hotelkamer bijvoorbeeld, of bij jou thuis lijkt me dan een goed idee. Ik kan alleen overdag. Dan is mijn man aan het werk.

Ik vind het fijn als een man lekker lang door kan gaan. Want na het kutje beffen volgt natuurlijk een heerlijke neukbeurt. Dat mag zeker niet ontbreken! Met of zonder condoom als we samen getest zijn. Klinkt dit alles als een goed plan? Neem dan contact op met mij en ik zal zo snel mogelijk proberen te reageren. Tot snel?!

Even voor de duidelijkheid; als je een bericht stuurt zonder een foto van jezelf dan zal ik niet reageren. Dit is niet omdat ik iedereen maar op uiterlijk beoordeel, maar ik wil gewoon gelijk zien met wie ik te maken heb.

Klik hier om GRATIS contact op te nemen

Kutje beffen Kutje beffen