Trio sex date gezocht omgeving Zuid Holland

Hallo mannen (en vrouwen) van Milf Dating! Ik zal mij even kort voorstellen. Mijn naam is Lisette, ik ben 31 jaar en woon sinds twee jaar in Rotterdam. Ik en mijn man zijn op zoek naar een trio sex date. Onze voorkeur gaat uit naar iemand in omgeving Zuid Holland. Het maakt ons niet uit of je een man of een vrouw bent. In beide hebben we interesse (en ervaring). Ook koppels zijn welkom om kennis te maken met ons. We zijn bijvoorbeeld zeker niet vies van een kwartet, partnerruil of zelfs een gangbang!

Onze voorwaarde is echter wel dat de trio sex dat op neutraal terrein plaats vind. Bijvoorbeeld in een hotel. Wij kennen inmiddels een viertal geschikte hotels in omgeving Zuid Holland. De kosten hiervoor kunnen we delen, dat is geen probleem. Verder zijn wij ook niet op zoek naar sex tegen betaling. Een date met ons zal gratis zijn, voor jou/jullie en ons.

Lijkt het je wel wat af te spreken met ons? Dan zien we graag een berichtje van je tegemoet. Vertel wat over jezelf en stuur een wat spannende foto’s mee. Dan proberen wij zo snel mogelijk te antwoorden. Kus Lisette

Klik hier om GRATIS contact op te nemen

Trio sex date Trio sex date