Thaise milf wil pijpen en neuken voor geld

Mijn naam is Koya en ik kom oorspronkelijk uit Thailand. Om precies te zijn uit een badplaats 150 kilometer ten zuiden van Bangkok, genaamd Pattaya. Ik woon al meer dan 30 jaar in Nederland en ik voel me dan ook meer Nederlander dan Thai. Mijn ouders zijn echter wel beide Thai, maar hebben inmiddels ook een Nederlandse nationaliteit. Maar genoeg over mijn achtergrond, ik ben hier niet om nieuwe vrienden te maken.

Zoals de titel van mijn advertentie al doet blijken wil ik pijpen en neuken voor geld. Ik heb in het dagelijks leven een normale baan maar s’avonds en ik het weekend ik wil graag op deze manier extra bij verdienen. Als Thaise milf heb ik vaker aanbiedingen als deze gekregen omdat dat toch een beetje het stereo type is. Daarom heb ik besloten om er gebruik van te maken in plaats van het te verafschuwen.

Ik kan afspreken in hotels maar ook bij mij thuis. Dus lijkt het jou wel wat om gebruik te maken deze Thaise milf en vind je het niet erg om te neuken voor geld? Reageer dan, zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken. PS ik doe geen anaal en alles met condoom. Alleen pijpen mag zonder tegen een meerprijs. Heel veel groetjes Koya.

Klik hier om GRATIS contact op te nemen

Thaise milf

Thaise milf