Rijpe vrouw wil vreemdgaan via internet

Ik ben al flink wat jaren getrouwd, inmiddels alweer een rijpe vrouw, en ik droom er vanaf dag één al van een keer vreemd te gaan. Het is niet dat ik niet van mijn man hou hoor, ik hou juist heel veel van hem. Maar het idee een keer vreemd te gaan via het internet maakt me zo geil en opgewonden dat ik het toch een keer wil gaan proberen.

Dat ik getrouwd ben, brengt natuurlijk wel een aantal nadelen met zich mee. Ik kan geen (lat)relatie aangaan. Een met jou en mij date zal eenmalig zijn. Ook heb ik er geen trek in om uit eten te gaan of samen op pad te gaan. De date zal puur en alleen om sex draaien. Anders hoeft het van mij niet.

Ik ben voor veel dingen in, behalve anaal, plas/poep sex en SM (een beetje kinky vind ik wel geil). Neuken doe ik alleen veilig met condoom maar pijpen kan wat mij betreft zonder. Ik wil gewoon voorstellen dat we het normaal houden. Voor rare dingen tijdens de sex kun je beter een prostituee gaan bezoeken. Dan heb je aan mij niets.

Lijkt het jou wat om af te spreken met mij? Reply dan even op deze advertentie zodat ik snel met je in contact kan komen. Groetjes Eline, Noord Holland.

Klik hier om GRATIS contact op te nemen

Rijpe vrouw Rijpe vrouw