Latrelatie gezocht omgeving Utrecht

Ik kan het wel van de daken schreeuwen; latrelatie gezocht! Maar ik ben bang dat dat weinig zin heeft. Wie gaat mij dan serieus nemen? Om die reden leek mij Milfdating.nl een uitstekende plaats voor deze latrelatie gezocht advertentie. Mijn voorkeur gaat uit naar een man in de omgeving Utrecht. Maar wat verder vind ik ook geen punt. Gelukkig is Nederland niet zo groot.

Nog even wat over mijzelf; ik ben Esther, ik ben single en ik ben 34 jaar jong. Ik woon dus in Utrecht. Ik sta in het leven met een bepaalde mind-set. Namelijk dat ik geen echt relatie hoef. Ik ben van mening dat dat geen noodzaak is in het leven. Natuurlijk heeft een vrouw, net als een man, sex nodig. De ene wat meer dan de ander, maar dat terzijde. Daarom ben ik wel voorstander van latrelaties. Ik wil namelijk niet steeds naar weer van sexpartner wisselen, maar ik hou het liever bij een enkele man.

Voorwaarde is dat jij ook single ben. Ik fuck namelijk niet met andermans relatie. Ik hoop dat je dat begrijpt. In het verleden heb ik daar al een hoop problemen door gekregen, dus dat is het niet meer waard voor mij. Reageren kan via de link hieronder en wie weet spreken wij elkaar snel.

Klik hier om GRATIS contact op te nemen

Latrelatie gezocht Latrelatie gezocht