Jonge man gezocht voor cougar date

Ik weet niet heel goed hoe ik zoiets als dit moet starten dus ik begin maar met een zelf introductie. Ik ben Eva, ik ben 35 jaar en woon op dit moment in het zuiden van Nederland. Sinds een jaar ben ik gescheiden en woon inmiddels weer alleen met mijn twee kids van 5 en 7 jaar. Op het moment ben ik werkloos dus gedurende de dag heb ik na het huishouden alle tijd om af te spreken.

Ben jij een jonge man en zoek jij een cougar date, dan ben je bij mij aan het goede adres. Deze jonge man gezocht advertentie heeft mij behoorlijk wat moed gekost maar ik heb het uiteindelijk toch online gezet. Ik hoop dan ook dat ik snel wat berichtjes krijg zodat we die cougar date zo snel mogelijk in vervulling kunnen laten gaan.

Tot slot; Ik zou het fijn vinden als je een duidelijke foto mee stuurt in het eerste bericht. Het is niet zo dat ik alleen maar naar looks kijk, maar ik vind het wel belangrijk. Ik hoop dat je dat begrijpt. Daar tegen over staat dat ik bij interesse ook direct wat leuke foto’s mee zal sturen. Dan kunnen we daar alvast lekker¬†van genieten. Groetjes Eva

Klik hier om GRATIS contact op te nemen

Cougar date Cougar date