Getrouwde vrouw wil vreemdgaan date

Nou, ik ben dus een getrouwde vrouw en ik heb deze advertentie geplaatst omdat ik op zoek ben naar een vreemdgaan date. Ik ben al jaren getrouwd, met een op zich, hele lieve man. Maar helaas woont hij sinds twee jaar weer in Spanje en ik in Nederland. We zien elkaar daarom nog maar sporadisch en van sex komt dan logischerwijs ook niet veel terecht. Dit is dan ook de reden waarom ik mij hier heb aangemeld en deze tekst nu schrijf.

Als getrouwde vrouw vind ik het erg belangrijk dat we discreet met elkaars gegevens omgaan, en discreet afspreken buiten het oog van familie, vrienden en kennissen. De meest ideale locatie voor onze vreemdgaan date lijkt mij een hotel. Wanneer je single bent vind ik het ook prima om bij jou thuis af te spreken. Maar mocht je dat graag willen, dan wil ik graag eerst een keer afspreken voor een drankje en een gesprekje op neutra